Πολύχρωμη, δροσερή, πολυβιταμινούχα, εύκολη, χορταστική.
Θα μπορούσα να προσθέσω και άλλα επίθετα… αλλά basta.
Οι φωτογραφίες μου για άλλη μια φορά θα μιλήσουν και μάλιστα γευστικότατα!

Υλικά
- Ένα κομμάτι σολομού βρασμένο ή ψητό
 - 2 πατάτες
 - 1 κόκκινη πιπεριά
 - 1 πορτοκαλί πιπεριά
 - 1 αβοκάντο
 - 1 αγγουράκι
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
 - 1 καρότο
 - 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό
 - Λίγο σπανάκι
 - Ελαιόλαδο
 - Ξύδι
 - Ταχίνι
 - 1 κ.γ. βεγκέτα
 

Διαδικασία
- Πλένω και κόβω όλα μου τα λαχανικά σε μπαστουνάκια.
 

- Πλένω, καθαρίζω και κόβω τις πατάτες σε κύβους μεγάλους και το σολομό σε κομμάτια.
 - Βάζω σε μια πιατέλα σαλάτας πρώτα τις πατάτες ζεστές μαζί με το σολομό. Περιχύνω αμέσως με το μείγμα ελαιόλαδου, ξυδιού, ταχινιού και βεγκέτας, αφού τα έχω χτυπήσει πολύ καλά.
 

- Προσθέτω αμέσως όλα τα κομμένα λαχανικά και ανακατεύω απαλά. Πασπαλίζω με ψιλοκομμένο μάραθο για ιδιαίτερη μυρωδιά.
 

Καλή σας επιτυχία
  
Leave a Reply