Ρουμανία

Μαμαλίγκα (Ρουμανία)

 


Μαμαλίγκα τυρόπιτα (Ρουμανία)


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Ρουμανία”

    1. Τα άλευρα κατηγοριοποιούνται και ανάλογα με το βαθμό άλεσης. Όταν διαβάζουμε αλεύρι Τ 70%, σημαίνει ότι από 100 κιλά καρπού παράγουμε 70 κιλά αλεύρι. Όσο μικρότερος ο αριθμός, τόσο λιγότερο το πίτουρο που περιέχει. Όσο μεγαλώνει ο αριθμός, για παράδειγμα 70%, τόσο αυξάνεται το πίτουρο.

Leave a Reply to Dimitra Cherouvim Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *