Σουβλάκια ντοματίνια μπέικον

Πιο εύκολο δε γίνεται, πιο απλό δε γίνεται, πιο νόστιμο και γρήγορο ορεκτικό από το σουβλάκι τοματίνι-μπέικον μάλλον δεν υπάρχει. Συνοδεύει υπέροχα ομελέτες ή αβγά μάτια ή ό,τι εσείς και η φαντασία σας θελήσετε να ταιριάξετε σε οικογενειακό ή φιλικό  βραδινό τραπέζι. Σίγουρα θα τους τρελάνετε. Φτιάξτε αρκετά.

Υλικά ( για 2 σουβλάκια )

  • 8-10 ντοματίνια προτιμότερο ο τύπος βελανίδι
  • 2 φαρδιές φέτες μπέικον
  • 2 καλαμάκια

20160901_0001

Εκτέλεση

  1. Πλένω τα ντοματίνια, τα τρυπώ μόνο μια φορά με ένα μυτερό μαχαιράκι  και τα περνάω  εναλλάξ με το διπλωμένο κατά μήκος μπέικον όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
  2. Τα τοποθετώ σε αλάδωτο σκεύος, πυρέξ ή ταψάκι και τα ψήνω σε δυνατό γκριλ για 3-4 λεπτά από τη μια πλευρά και άλλα τόσα περίπου από την άλλη. Πάντα ανάλογα με το φούρνο.
  3. Το τρύπημα βοηθάει να σκάσουν εύκολα. Τα σερβίρω ζεστά ή ακόμα και σε θερμοκρασία δωματίου.

20160901_0006 20160901_0007 20160901_0009 20160901_0014

Καλή σας επιτυχία


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *