Κολοκύθα γεμιστή (New York)

Έτσι, χωρίς καμία σειρά και χωρίς συνοχή… J.F.K.,Φράνκ Σινάτρα, Σέντραλ Παρκ, Γέφυρα του Μπρούκλιν, Μανχάταν, Τ- μπον στέικ, Μουσείο MOMA, χάμπουργκερ, τοματόσουπα, Γουόρχολ, Μέριλιν, Μπρόντγεϊ, Μιούζικαλ, Αστόρια, Έλληνας, Πανσπερμία, Τάιμς Σκουέρ, Σόχο, Τσάινα Τάουν, Λίτλ Ίταλι, Σημείο Ζ, Ροκφέλερ Σέντερ, Νάζτακ, Μαντόνα, Σχολή Τζούλιαρντ,  Γκούγκενχάιμ, Γκρίνουιτς Βίλατζ, πράσινες τηγανιτές ντομάτες, Έλβις, Φ. Αστέρ, Γουέστ Σάιντ Στόρι, Γκέρσουιν, 5η Λεωφόρος, Εμπάιρ Στέιτ, Γκραντ Στριτ 2ος όροφος – διαμέρισμα 3R, κολοκύθα γεμιστή! Εδώ είμαστε λοιπόν, στη Νέα Υόρκη, να μαγειρέψουμε, με θέα τους ουρανοξύστες και να απολαύσουμε ένα γνήσιο αμερικάνικο πιάτο μιας και η κόκκινη κολοκύθα αποτελεί σήμα κατατεθέν, μαζί και με άλλα βεβαίως γεωργικά προϊόντα, της ενδιαφέρουσας και πολυποίκιλης αμερικάνικης κουζίνας των Ηνωμένων Πολιτειών.               Υλικά (4-6 άτομα) 1 κολοκύθα περίπου 2 κιλά 300-350 στήθος κοτόπουλο 2 δεματάκια φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κρεμμύδι ξερό Αρκετές σκελίδες σκόρδου 500 γρ. μανιτάρια Λίγο ελαιόλαδο Λίγο αλεύρι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Αρχικά πρέπει να κόψω ένα καπάκι από την κολοκύθα μου, οπότε χαράσσω περιμετρικά με ένα μαχαιράκι με δοντάκια τον κύκλο και μετά με ένα μεγάλο μαχαίρι και πολύ προσεχτικά κόβω το καπάκι της κολοκύθας. Με ένα πιρούνι αφαιρώ τους σπόρους και τις ίνες της κολοκύθας. Την αλατίζω εσωτερικά και … Continue reading Κολοκύθα γεμιστή (New York)